Sari la conținut

Care sunt membrii din Congresul Democrat care îi solicită lui Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială

Un număr tot mai mare de democrați din Congresul SUA își exprimă dorința ca președintele democrat Joe Biden să renunțe la candidatura sa pentru realegere în funcția de președinte, după ce a avut o prestație ezitantă în dezbaterea cu rivalul republican Donald Trump, conform informațiilor Reuters, scrie sursa.

Adam Smith a declarat într-o întâlnire cu ușile închise a democraților din Camera Reprezentanților că crede că Biden ar trebui să își încheie campania, potrivit unei surse familiare cu observațiile sale. El a reiterat acest punct într-un interviu acordat CNN, exprimând că este necesară o altă opțiune pentru a înfrunta eficient candidatura lui Donald Trump.

Lloyd Doggett, reprezentant dintr-un district democrat sigur din Texas, a fost primul care a cerut public demisia lui Biden, menționând că acesta a rămas semnificativ în urma senatorilor democrați în statele cheie și în sondaje în fața lui Donald Trump.

Raul Grijalva, un liberal din Arizona, a declarat pentru New York Times că Biden ar trebui să își încheie campania, exprimând că acesta ar trebui să ofere oportunitatea altora să candideze eficient împotriva lui Trump.

Seth Moulton, reprezentant al unui district din Massachusetts, a apreciat serviciul adus de Biden țării, dar a sugerat că ar trebui să urmeze exemplul lui George Washington și să facă loc altor lideri care să concureze împotriva lui Trump.

Mike Quigley, un moderat din Illinois, a afirmat pentru MSNBC că Biden ar trebui să cedeze locul pentru a permite altcuiva să candideze sau există riscul unei “catastrofe totale”.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!