Sari la conținut

Doi părinți din Vaslui au fost reținuți după ce și-ar fi lovit copiii în timpul unei altercații

Un băiat de cinci ani din Vaslui a ajuns la spital săptămâna aceasta cu splina ruptă, iar, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că de vină sunt chiar părinții acestuia. În timpul unei altercații dintre cei doi, ei și-ar fi lovit și doi dintre cei trei copii. Băiatul de cinci ani are nevoie de aproximativ 40-45 de zile de îngriji medicale iar un alt copil, de trei ani, de două, trei zile de îngriji medicale, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, cei doi părinți ar fi avut o altercaţie în noaptea de 24 spre 25 octombrie, iar doi dintre cei trei copii ai acestora, în vârstă de 5, respectiv 3 ani, ar fi fost loviţi.

  • „În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Iana au stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2023, pe fondul unei stări conflictuale spontane şi a unei altercaţii între cei doi concubini, doi dintre copiii familiei, băieţi, în vârstă de 5 şi 3 ani, ar fi fost agresaţi, fiind loviţi peste corp de către ambele persoane cercetate.
  • Ca urmare a agresiunii, minorul de 5 ani a suferit leziuni traumatice care vor necesita 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare iar cel de 3 ani a suferit leziuni traumatice care vor necesita 2-3 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
  • Cu privire la situaţia minorilor a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Vaslui, cei trei urmând a fi securizaţi în vederea evaluării şi consilierii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, conform sursei citate anterior.

Bărbatul şi femeia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!