Interviul Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu a fost făcut podcast de către PSD care l-a distribuit pe youtube ca pe un podcast de partid. Pesediștii susțin că interviul i-a fost acordat Danei Budeanu în calitatea sa de influencer.
Ulterior, pe contul de youtube al partidului unde interviul fusese prezentat ca „Dana Budeanu vs. Marcel Ciolacu SPIN – un podcast PSD, înainte de știri”, descrierea a fost modificată în „Dana Budeanu vs. Marcel Ciolacu – fragment Verdict Politic”.
Chiar dacă a susținut că e „cel mai greu interviu”, „discuția deschisă” a Danei Budeanu cu Marcel Ciolacu a fost un șir de laude la adresa premierului care răspunde relaxat întrebărilor.
Iată câteva dintre observatiile acesteia:
- Vă crede lumea. Nu știu dacă știți, atributul dvs principal în ochii oamenilor. Eu vreau să vă spun că atributul dvs. principal este vocea, timbrul dvs. vocal. Când vorbiți, liniștiți.
- Oamenii sunt obosiți. Căutăm liniște. Sufletul dvs este liniștit.
- Probabil observați binele din oameni.
- Sunteți foarte, foarte abil. E cel mai greu interviu.
- Am aflat că sunteți un monument de răbdare.
- Dvs sunteți extrem de cuminte în a ne aborda pe noi în ce ne comunicați.
- Noi ne dorim un lider, suntem amețiți. Noi vrem un lider, vrem pe cineva să ne spună …. Vrem un lider cu care să ne identificăm. Eu vreau pe cineva, și de aceea vreau ca oamenii să înțeleagă că, dacă eu nu știu cine e omul Marcel Ciolacu, eu nu am cum să îmi imaginez cine este politicianul Marcel Ciolacu. De ce? Pentru că sunt doar un om și eu. Și atunci eu cumva mă identific cu ce dvs sunteți structural, și din acea structură, amestecând totul cu ce înseamnă acest mediu politic, putem obține acest tip de lider.
Dana Budeanu, creatoare de modă, este o prezență constantă în studiourile Antena 3 și România TV și a fost o susținătoare a Gabrielei Firea. Ea a contestat obligativitatea purtării măștii în pandemia de COVID-19, transmițând constant mesaje împotriva restricțiilor impuse.
Ea are sute de mii de urmăritori pe rețelele sociale, unde vorbește despre „fătălăi” și „amețite”.