Sari la conținut

Rușii sunt speriați de un fals ordin de pregătire pentru al doilea val de mobilizare

Informațiile despre pregătirile pentru al doilea val de mobilizare în Rusia sunt inexacte. Sursa a aflat despre acest lucru în cadrul unui proiect cu «Noodle Media» pentru a dezminți falsurile.

În rețea circulă un presupus ordin real privind începerea pregătirilor pentru cel de-al doilea val de mobilizare, ca și cum ar fi semnat de șeful Departamentului principal al programelor speciale al președintelui Federației Ruse. “Cu privire la verificarea implementării de către organizații și întreprinderi a procesului de asigurare și executare a măsurilor în domeniul pregătirii mobilizării

Nu există un astfel de document cu numărul 75426 pe portalul de informații juridice al Ministerului Justiției. Documentele cu numerele 75000 – 76000 sunt semnate în perioada septembrie-decembrie 2023, nu în februarie 2024. De asemenea, ordinul nu specifică persoana responsabilă de executarea acestuia și nici lista persoanelor responsabile care trebuie notificate “în cazul nerespectării reglementărilor prevăzute”. În plus, nu au existat declarații oficiale cu privire la pregătirile pentru un nou val de mobilizare în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!