Sari la conținut

Invazia pe scară largă a agresorului rus

24 februarie 2022 este data care a marcat evenimentul care necesită mobilizarea întregii comunități globale. Și acest eveniment a fost lansarea de către Federația Rusă a unei „operațiuni militare speciale” (în limba oamenilor normali SVO = război) împotriva Ucrainei.

24 februarie 2023 reprezintă aniversarea începerii unei invazii la scară largă. În acest timp, nu numai cetățenii țării care suferă de agresiune, ci întreaga lume au putut vedea un număr imens de exemple pentru a confirma teza principală. Federația Rusă este un stat terorist care încearcă în mod constant să pună mâna pe mai multe teritorii ale Ucrainei și să distrugă totul în cale. Și deși pentru mulți nu este logic, nu plănuiesc să se oprească aici. Reamintind un interviu recent cu ministrul de externe Serghei Lavrov, în planurile lor de viitor, Moldova ar putea fi următoarea țintă, iar având în vedere ambițiile imperiale, România sau Finlanda ar putea fi. Principalul lucru pe care îl putem vedea este că Federația Rusă nu intenționează să-și protejeze cetățenii, iar regimul Putin îi face mare plăcere de numărul maxim de victime umane de fiecare parte.

După cum mulți au observat, armata rusă are o mare poftă de simbolism și sunt foarte atenți la întâlniri. Prin urmare, atât înainte de 24 februarie, cât și în această zi, civilii ar trebui să fie cât mai atenți posibil la raidurile aeriene, deoarece pentru armata rusă, precum și pentru cetățenii lor, clădirile rezidențiale ale ucrainenilor obișnuiți și infrastructura critică sunt o „țintă legitimă”. și posibile victime în rândul populației civile cu „pierderi colaterale”.

Când ne gândim: „Ce trebuie făcut pentru ca fanteziile oamenilor bolnavi mintal și de-a dreptul răi să nu devină realitate?”, există un răspuns simplu. Pentru aceasta, Ucraina trebuie să aibă sprijin operațional, cu drepturi depline din partea tuturor posibililor. aliați.Fără aceasta, o ofensivă sau o potențială distrugere a „hoardelor lui Putin” este aproape imposibil de oprit.

Cu cât Ucraina pierde mai mulți oameni și timp, cu atât întreaga lume pierde. Cu toții ne amintim de entuziasmul cauzat de lipsa aprovizionării cu cereale în temeiul acordurilor internaționale, dar, de fapt, acesta este doar începutul deformării economice care așteaptă lumea în viitorul apropiat dacă acest conflict se prelungește. Și cu atât mai mult dacă Federația Rusă își continuă marșul din operațiunile militare.

Cu cât „hoarda” vede mai mult inacțiune, lașitate și nehotărâre, cu atât mai mult timp are pentru a crea căi de ocolire, pentru a găsi aliați în acest proces imoral. Și în ciuda faptului că Federația Rusă s-a pregătit pentru acest lucru de o perioadă relativ lungă și în diferite sectoare ale economiei, va fi din ce în ce mai dificil să o adaptezi la efectele negative ale sancțiunilor, principalul lucru este să acționezi. Pentru a opri producția de arme, posibilitatea finanțării armatei și, prin aceasta, a opri dorința Federației Ruse de a continua ostilitățile, sunt necesare măsuri decisive care să șocheze Rusia atât pe câmpul de luptă, cât și în spate. Din păcate, discuția și condamnarea nu mai sunt suficiente. Poate apărea întrebarea, de ce spunem că este necesar să facem asta acum și să nu ne oprim în viitor?

Pentru că țara teroristă a început deja să atace. Mulți nu au auzit, dar acea parte din Donbass pe care Rusia nu a putut-o distruge în 2014, o distruge acum. Și aceasta nu este distrugere parțială și nici o singură casă. Acestea sunt orașe, sate, sute și mii de vieți distruse. Dacă doriți să vă asigurați, introduceți Bakhmut, Ugledar în căutare. Veți putea înțelege ce se spune. Și de ce nu mai este vorba de a arunca toate forțele comunității mondiale la o soluționare diplomatică a conflictului.

Pentru că toată lumea a înțeles de mult că singurul lucru în care își aruncă forțele o țară teroristă este distrugerea și vărsarea de sânge. Nu are sens să vorbim despre trăsăturile forțelor folosite de trupele ruse, dar merită să ne concentrăm asupra cât de importantă este ofensiva pentru ele, deoarece toate resursele sunt folosite: PMC „WAGNER”, armata regulată, „Kadyrovtsy” și altele asemenea. Dar despre grandiozitatea planurilor pe care liderii Federației Ruse le-au creat în cap, este necesar nu numai să vorbim, ci să reziste prin orice mijloace posibile și accesibile.

Danemarca este un prim exemplu în acest sens. Aceasta este țara care a transferat toate obuzierele sale autopropulsate CAESAR în Ucraina. Țara a respins ideile de dornicire constantă față de dictatură și a făcut un pas foarte serios pentru ea însăși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!