Sari la conținut

Jaqueline Cristian a fost eliminată în turul trei al turneului WTA de la Madrid, înfrângându-se în trei seturi în fața jucătoarei în formă Danielle Collins, cu scorul de 6-3, 4-6, 1-6.

Cristian, clasată pe locul 73 în ierarhia mondială, a avut un început promițător, câștigând primul set cu un joc agresiv și precis, încheiat cu un scor de 6-3 în favoarea ei.

În setul al doilea, Collins a revenit în forță, reușind să echilibreze jocul și să câștige setul cu un break, punând presiune pe jocul Cristian.

Decisivul a fost dominat clar de Collins, care nu a cedat emoții și a obținut victoria fără să piardă niciun game, în timp ce Cristian a reușit să câștige doar un singur game în acest set.

Astfel, Danielle Collins, campioana recentă de la Miami și Charleston, se va califica în optimi, unde va întâlni învingătoarea dintre Robin Montgomery și Aryna Sabalenka.

Turneul Mutua Madrid Open este un eveniment de prestigiu din categoria WTA 1000, desfășurat pe zgură, cu premii totale în valoare de €7,877,020. Titlul de campioană en-titre îi aparține lui Aryna Sabalenka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!