Sari la conținut

Donald Trump a declarat în mod confuz că va rezolva problemele cu Zelenski imediat ce va câștiga alegerile din SUA

La un miting de campanie în Detroit, fostul președinte american Donald Trump a criticat extensiv sprijinul acordat de SUA Ucrainei și a sugerat, într-un moment de confuzie, că va rezolva această problemă imediat după eventuala sa realegere în noiembrie, conform Politico citat de News.ro, conform sursei.

Trump l-a descris pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski ca fiind „poate cel mai bun agent de vânzări din toate timpurile”, referindu-se la eforturile Kievului de a obține sprijinul SUA în fața agresiunii rusești. El a subliniat că Zelenski pare să plece mereu din Statele Unite cu sume semnificative de bani, menționând în mod exagerat că acesta ar fi primit recent 60 de miliarde de dolari și ar dori încă 60 de miliarde.

Trump a promis susținătorilor săi că va rezolva această problemă înainte de a deveni președinte ales, fără a specifica cum ar putea face acest lucru înainte de a fi învestit în funcție.

De asemenea, Trump a greșit în detaliile sale, afirmând că Zelenski ar fi vizitat Statele Unite cu patru zile în urmă, în timp ce vizita lui Zelenski pentru a solicita sprijin financiar a avut loc în luna decembrie a anului precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!