Sari la conținut

Сare este principala condiție pentru începerea mobilizării în Rusia numită

Generalul-locotenent Viktor Sobolev, membru al Comisiei pentru apărare din Duma, a declarat pentru NEWS.ru că mobilizarea poate fi declarată în Rusia dacă operațiunile militare sunt extinse în cadrul unei operațiuni militare speciale. Potrivit acestuia, acest lucru este posibil dacă nu doar Ucraina se va confrunta cu armata rusă, transmite sursa.

Mobilizarea poate fi declarată cu condiția ca războiul să se extindă, dacă nu doar Ucraina ni se opune, ci și alte țări. De exemplu, Polonia și alte țări care au o politică ostilă față de Rusia. În acest caz, bineînțeles, vom avea nevoie de mobilizare, dar în acest moment această chestiune nu se află pe ordinea de zi”, a declarat Sobolyev.

Anterior, Sobolev a declarat că în prezent nu este nevoie de mobilizare în Rusia, în schimb comitetele militare trebuie să recruteze soldați prin contract. El a adăugat că formațiunile, unitățile și uniunile create vor fi solicitate în direcția concentrării principalelor eforturi ale armatei ruse sau a grevei principale, în cazul în care există o ofensivă.

Anterior, Andrei Kartapolov, șeful Comisiei de Apărare din Duma de Stat, a declarat că nu este nevoie de mobilizare în Rusia în acest moment. El a precizat că vor fi trimise mesaje SMS pentru a avertiza cetățenii cu privire la formarea convocării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!