Sari la conținut

Actorul Gerard Depardieu a fost chemat de forțele de ordine și a fost arestat preventiv

Actorul francez Gérard Depardieu a fost convocat luni pentru a fi dus în custodie la sediul poliției judiciare din Paris, unde urmează să fie interogat în legătură cu acuzațiile de agresiune sexuală, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul poliției, scrie sursa.

Gigantul cinematografiei franceze, care a fost deja acuzat de viol și agresiune sexuală într-un alt caz, este vizat de două plângeri din partea a două femei care îl acuză de agresiune sexuală.

O scenografă care a lucrat în echipa filmului „Les Volets Verts”, regizat de Jean Becker, l-a acuzat pe acesta că a agresat-o sexual în 2021.

Femeia a depus o plângere în februarie 2024 pentru agresiune sexuală, hărțuire sexuală și abuz sexist.

Investigațiile au fost încredințate districtului 3 al poliției judiciare din Paris. Faptele datează din septembrie 2021 și ar fi avut loc într-un conac privat din Paris.

Potrivit relatării făcute de actriță ziarului Mediapart, actorul ar fi făcut o serie de remarci obscene în timpul filmărilor, iar ulterior „a apucat-o brutal” și „i-a pipăit talia, abdomenul, până la sâni”.

Cealaltă plângere a fost făcută de o fostă asistentă de pe platoul de filmare, care l-a acuzat pe Gérard Depardieu de agresiune sexuală în 2014.

Actorul a mai fost acuzat din 2020 de viol și agresiune sexuală asupra unei tinere actrițe, Charlotte Arnould.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!