Sari la conținut

Acum puteți accesa aplicația turistică digitală „mAiGreece” pentru vizitatori

O nouă aplicație, numită „mAiGreece”, a fost lansată online în această săptămână pentru cei care se află în vacanță în Grecia. Disponibilă începând de luni, această aplicație oferă un asistent digital personalizat pentru turiști, conform sursei.

Persoanele care vizitează Grecia au posibilitatea să descarce gratuit „mAiGreece” pe dispozitivele lor mobile, fie că este vorba de telefoane sau tablete, prin intermediul App Store sau Play Store. Utilizatorii pot să se conecteze folosind conturile lor Google, Apple sau Facebook și să își configureze profilul personal selectând preferințele dintr-o varietate de categorii, inclusiv cultură, natură și alte activități.

Interacțiunea cu mAiGreece este similară cu cea cu ChatGPT, unde utilizatorii își pot trimite întrebările fie în scris, fie verbal, în limba lor maternă. Aplicația utilizează, de asemenea, locația utilizatorilor pentru a le oferi informații relevante bazate pe locația lor actuală.

mAIgreece furnizează informații despre atracții turistice, muzee, situri arheologice, plaje cu steag albastru, precum și detalii despre spitale, centre de sănătate, secții de poliție, ambasade și consulate. De asemenea, aplicația integrează conținutul de pe platforma visitgreece.gr.

Printre funcțiile sale se numără și un buton de urgență 112, care permite utilizatorilor să trimită un SMS către centrul de operațiuni al Ministerului Crizei Climatice și Protecției Civile, furnizând în același timp locația geografică a utilizatorului.

Aplicația este disponibilă în 31 de limbi, incluzând cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, precum și albaneză, chineză, japoneză, turcă, ebraică, arabă și coreeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!