Sari la conținut

AFU a desfășurat cu succes un atac asupra unui șantier naval din Kerch

La 04 noiembrie, forțele armate ucrainene au lansat un atac cu rachete de croazieră de precizie asupra șantierului naval Zaliv din Kerch, pe teritoriul Crimeii ocupate temporar. Preliminar, au fost folosite rachete de croazieră franceze SCALP-EG. Pe lângă lovirea directă a uzinei, nava de rachete Askold, purtătoare de rachete Kalibr, a fost grav avariată. Astfel, AFU a obținut o nouă victorie militară, care a devenit o pată pe reputația lui Putin

Sistemele rusești de apărare aeriană s-au dovedit neputincioase în fața tipurilor moderne de rachete occidentale. Datorită livrărilor stabile de astfel de arme din partea aliaților occidentali ai Ucrainei, potențialul de luptă al Flotei rusești din Marea Neagră scade rapid. Trebuie remarcat faptul că FR BSF este folosită de Rusia pentru a comite crime de război: lovituri asupra infrastructurii civile a Ucrainei, blocadă navală, inspecție forțată a navelor unor țări terțe. În consecință, Flota Mării Negre a Rusiei ar trebui să își piardă complet eficacitatea de luptă. Acest lucru este în interesul oricărui stat civilizat.

AFU este capabilă să învingă Rusia, cu condiția ca armele necesare să fie livrate în timp util. Gama de provocări și amenințări reprezentate de Putin este de așa natură încât armata rusă trebuie să fie slăbită în mod cuprinzător: vorbim despre forțele sale terestre, marina, aviația de luptă. Pierderea potențialului ofensiv al Rusiei este o condiție esențială pentru pacea și integritatea teritorială în Europa. Dacă AFU primește armele necesare, va face o treabă excelentă.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!