Sari la conținut

Au fost publicate imagini din satelit ale aerodromului militar Belbek din Crimeea ocupată, după un atac cu rachete

Au apărut imagini din satelit care arată consecințele atacurilor asupra aerodromului Belbek din Crimeea ocupată. În aceste imagini se observă urme de arsuri în locurile unde erau staționate avioanele. Imaginile au fost publicate de Planet.com și serviciul rus al Radio Liberty, transmite sursa.

„Imaginile arată zona unde sunt parcate aeronavele Su-27, Su-30 și MiG-31. Este dificil de determinat cu exactitate amploarea avariilor și numărul avioanelor afectate. Pentru comparație, există doar o imagine din 1 mai. Surse ucrainene au raportat neoficial pierderea a trei avioane rusești, iar fotografiile indică faptul că depozitul de lubrifianți al aeroportului a fost complet ars”, se arată în rapoarte.

Pe 17 mai, cercetătorul OSINT Christian Tribert a publicat imagini satelitare de calitate superioară ale aerodromului Belbek, furnizate de compania Maxar. El sugerează că, în urma atacului ucrainean, două avioane MiG-31, un Su-27 și un MiG-29 au fost avariate. De asemenea, depozitul de combustibil a luat foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!