Sari la conținut

AUR și-a adus la Parlament omologii din alte țări pentru Europa„GreatAgain”.REPORTAJ. „Europa a devenit sinonim pentru ceva nedemocratic”. 

Sala C.A. Rosetti din Palatul Parlamentului este, în acest weekend, locul în care are loc evenimentul „Make Europe Great Again”. Printre invitați sunt apropiați ai administrației Trump, dar și membri ai partidului PiS, din Polonia. Sâmbătă, evenimentul a început de la ora 15:00 și au urcat pe scenă, printre alții, George Simion, Claudiu Târziu, nepoata lui Martin Luther King Jr., dar și Mihai Neamțu, recent intrat în AUR.

În jurul orei 14:30 era deja mare zarvă la intrarea S1 din Palatul Parlamentului. Zeci de persoane așteptau să intre în zona evenimentului „Make Europe Great Again”. Majoritatea dintre ei membri de partid, dar și jurnaliști și invitați străini. 

În momentul în care am oferit legitimația de presă pentru a putea intra, ni s-a atras atenția, repetat, mai în glumă, mai în serios, că dacă suntem de la HotNews.ro înseamnă că „nu sunteți prietenii noștri”. Nu am înțeles exact ai cu prieteni ar fi trebuit să fim, așa că ne-am continuat drumul spre sala C.A. Rosetti. 

Printre personalitățile cunoscute publicului din România, în afară de liderii AUR, la evenimentul de la Palatul Parlamentului au mai fost prezenți Lidia Vadim Tudor (candidata partidului pentru Primăria Sectorului 5), Mihail Neamțu (recent intrat în AUR, candidat la europarlamentare), Gheorghe Piperea (profesor la Facultatea de Drept din București) și Cristian Terheș (europarlamentar). 

pEvenimentul a început timid cu câteva aplauze. Moderatorii (Cristina Dumitrescu – candidată la alegerile europarlamentare din partea AUR și Fabian Radu – consilier al AUR pentru afaceri externe, după cum au fost prezentați) le-au urat bun venit celor din sală în limba engleză.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!