Sari la conținut

Ciolacu anunță controale în toate centrele sociale: „Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei”

Premierul Marcel Ciolacu anunță controale în toate centrele sociale și reanalizarea autorizărilor acestora. Anunțul a fost făcut după ședința cu miniștrii pe tema azilelor groazei. „Nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei. Avem o problemă de fond: a unui sistem corupt și inert”, a spus șeful guvernului.

„Avem 3 priorități: toate centrele pentru copii, persoane vârstnice sau cu dizabilități, e stat sau private, vor fi controlate și reanalizate toate autorizațiilor. Termenul: o săptămână. În al doilea rând solicit autorităților de drept toleranță zero față de persoanele pe care le-au jefuit. Am stabilit cu ministrul justiției ca soluționarea acestor cauze să fie o prioritate. Fac un apel către toate cultele, BOR, dar și ONG-uri, avem nevoie de implicarea dvs”, a mai spus Ciolacu.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fguv.ro%2Fvideos%2F290066453683530%2F&show_text=false&width=560&t=0

Premierul Marcel Ciolacu va avea, duminică, o întâlnire de lucru cu mai mulţi miniştri şi şefi de instituţii, în urma anchetei privind cazul bătrânilor bătuți, înfometați și umiliți în căminele din Ilfov.

Potrivit agendei premierului, la ședința de lucru de duminică, programată pentru ora 14.00, au fost chemați ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu, precum şi reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC şi Inspecţiei Sanitare de Stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!