Sari la conținut

Ciolacu despre campania electorală: În coaliție s-a menținut linia roșie

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică la Slatina că în coaliția de guvernare și în conducerea acesteia a fost menținută o „linie roșie” care nu a fost depășită în campania electorală, iar abordarea alegerilor este una „mai matură”.

„E adevărat, una e când se depășește linia roșie – și ați văzut că, totuși, la nivel de coaliție și de conducere de coaliție, s-a ținut, s-a menținut această linie roșie, pe care nu am depășit-o, ceea ce e foarte important. Dar cel mai important lucru – și mă bucur că am aici și administrația locală, dar și un membru al Guvernului – e faptul că după 30 și ceva de ani, fiindcă ați trăit multe dintre campanii și ați văzut multe lucruri întâmplate, vedeți că se face o distincție foarte clară între campania electorală, Guvernul României și administrațiile locale. E prima oară când totuși avem o abordare, din punctul meu de vedere, mai matură și mai pe așteptările românilor.

În Guvernul României nu se face campanie electorală, nu se face politică, ne facem treaba pentru care ne-ați ales și vom continua așa. Dar sunt mândru de aceste lucruri și de întreaga echipă guvernamentală, indiferent din ce partid fac parte doamnele și domnii miniștri”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Întrebat despre declarațiile nepotrivite ale candidatului PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, față de primarul social-democrat al municipiului, Emil Moț, președintele PSD a răspuns că liberalul „nu va câștiga” și i-a îndemnat pe social-democrați să promoveze o campanie decentă.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!