Sari la conținut

Deputatul moldovean reținut în SUA a fost eliberat

Fostul deputat și sportiv olimpic, Vadim Vacarciuc, a fost reținut în Statele Unite ale Americii pentru folosirea unor documente false și a fost eliberat sub cauțiune. Potrivit presei străine, atât Vacarciuc, cât și al doilea suspect, Ivan Bordian, au fost obligați să plătească o sumă de 10 mii de dolari pentru a fi eliberați din custodie, conform sursei.

Vacarciuc s-a prezentat în fața tribunalului după ce a fost arestat săptămâna trecută, fiind acuzat de utilizarea unui act de identitate care nu îi aparținea.

Al doilea suspect în aceeași anchetă este de asemenea un moldovean, Ivan Bordian. Următoarea înfățișare a celor doi în fața instanței a fost programată pentru săptămâna viitoare, când se așteaptă să fie oficial inculpați. Potrivit presei americane, fostul sportiv originar din Bălți locuia într-o suburbie a orașului Chicago.

TV8 a încercat să ia legătura cu câțiva dintre cunoscuții lui, dar telefoanele lor sunt indisponibile.

Vacarciuc a fost deputat pe listele Partidului Liberal între anii 2009-2013 și a continuat să facă parte din Legislativ pentru încă un an, dar ca membru al Partidului Liberal Reformator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!