Sari la conținut

Doi jucători de rugby din echipa națională a Franței au fost reținuți în Argentina în urma unor acuzații de agresiune sexuală

Doi jucători de rugby din echipa națională a Franței au fost acuzați de o femeie luni de agresiune sexuală, în urma unui incident care ar fi avut loc sâmbătă seara, după un meci test al Franței cu Argentina, conform publicației argentiniene MDZ citată de News.ro, transmite sursa.

Autoritățile din Buenos Aires au deschis o anchetă privind Hugo Auradou (20 de ani) și Oscar Jegou (21 de ani), care sunt considerați suspecți în acest caz. Procedurile au fost accelerate pentru că cei doi ar fi urmat să plece marți cu echipa Franței în Uruguay pentru al doilea meci al turneului de pregătire.

Cei doi presupuși autori ai agresiunii au fost interogați luni la hotelul lor din Buenos Aires și apoi conduși la secția de poliție. Pe numele lor au fost emise mandate de arestare naționale și internaționale, fiindu-le interzisă părăsirea țării.

Victima a fost examinată de un medic legist, care a constatat leziuni. Pe baza acestui examen medico-legal, s-a deschis un dosar penal pentru abuz sexual agravat și au fost reținuți cei doi.

Procurorul-șef Daniela Chaler a declarat: „Aceasta este o infracțiune gravă care atrage o pedeapsă severă și, prin urmare, există riscul ca aceștia să fugă, mai ales că sunt doi străini în tranzit prin țară. Prin urmare, a fost necesară această măsură pentru a-i aduce la răspundere pentru infracțiunile de care sunt acuzați.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!