Sari la conținut

Elon Musk: X va intenta un proces „termonuclear” împotriva grupului liberal de supraveghere Media Matters for America

X Corp, cunoscută anterior sub numele de Twitter, va intenta un proces împotriva grupului liberal de supraveghere Media Matters for America şi a celor care au atacat platforma de socializare X, a declarat sâmbătă Elon Musk într-o postare pe platformă, la scurt timp după ce mari companii americane şi-au întrerupt reclamele pe site, transmite Reuters.

„În secunda în care se deschide luni tribunalul, X Corp va depune un proces termonuclear împotriva Media Matters şi a tuturor celor care s-au coalizat în acest atac fraudulos asupra companiei noastre”, a scris Musk într-o postare pe X, fără a numi alte părţi.

Media Matters for America a declarat la începutul acestei săptămâni că a descoperit că reclamele corporative ale IBM, Apple, Oracle şi Xfinity de la Comcast sunt plasate alături de conţinut antisemit.

IBM a declarat joi că a suspendat imediat toate reclamele pe platforma X, deţinută de Musk, după ce grupul de supraveghere a constatat că anunţurile sale sunt plasate lângă conţinut care îi promovează pe Adolf Hitler şi Partidul Nazist, relatează News.ro.

Disney, Warner Bros Discovery şi Comcast, Lions Gate Entertainment şi Paramount Global au declarat vineri că îşi întrerup reclamele pe X. Axios a scris că Apple va face acelaşi lucru.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!