Sari la conținut

Grecia lansează o aplicație digitală pentru turiști care utilizează inteligența artificială

Ministrul Turismului, Olga Kefalogianni, și ministrul Digitalizării, Dimitris Papastergiou, au lansat luni la Galeria Națională aplicația mAiGreece, conform Kathimerini, conform sursei.

mAiGreece este o aplicație digitală ce folosește inteligența artificială pentru a oferi turiștilor informațiile necesare pentru a se bucura de sejurul lor în Grecia, funcționând ca un asistent personal de călătorie.

Aplicația va fi disponibilă începând cu 10 iunie. Turiștii vor putea interacționa cu mAiGreece similar cu ChatGPT, trimițând întrebări în limba lor, fie scrise, fie verbale. De asemenea, aplicația va utiliza locația turistului pentru a oferi informații despre atracții, muzee, situri arheologice, plaje cu steag albastru, spitale, centre de sănătate, secții de poliție, ambasade și consulate, precum și conținut de pe visitgreece.gr.

Aplicația suportă 31 de limbi, inclusiv cele 24 de limbi oficiale ale UE, precum și albaneză, chineză, japoneză, turcă, ebraică, arabă și coreeană. mAiGreece va fi disponibilă gratuit pe dispozitive mobile prin App Store și Play Store.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!