Sari la conținut

Haosul vine acasă la Putin, după ce trupele Wagner s-au răzvrătit, susține Zelenski. „Nicio minciună nu-l mai poate ascunde”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat sâmbătă că „slăbiciunea Rusiei este evidentă” și că, cu cât Moscova își menține mai mult timp trupele și mercenarii în Ucraina, cu atât mai mult haos va invita la el acasă, transmite sursa.

El a făcut aceste declarații pe Twitter, în contextul în care șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, s-a răzvrătit sâmbătă împotriva armatei ruse.

„Slăbiciunea Rusiei este evidentă. Slăbiciune în toată regula”, a scris Zelenski.

„Și cu cât mai mult timp Rusia își ține trupele și mercenarii pe teritoriul nostru, cu atât mai mult haos, durere și probleme va avea pentru mai târziu”.

Zelenski susține că Putin s-a distrus singur când a decis să trimită trupele sale în Ucraina.

„Disprețuiește oamenii și aruncă sute de mii de oameni în război, pentru ca în cele din urmă să se baricadeze în regiunea Moscovei de cei pe care el însuși i-a înarmat. Multă vreme, Rusia a folosit propaganda pentru a-și masca slăbiciunea și prostia guvernului său. Iar acum există atât de mult haos încât nicio minciună nu-l mai poate ascunde. Și toate acestea se datorează unei singure persoane, care din nou și din nou sperie prin anul 1917, deși nu este capabil să obțină nimic altceva decât acest lucru”.

„Toți comandanții noștri, toți soldații noștri știu ce trebuie să facă. Glorie Ucrainei!”, și-a încheiat Zelenski mesajul.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!