Sari la conținut

Imagini în care o maşină a Poliţiei Locale din Constanţa apare împotmolită într-o baltă pe plajă au devenit virale pe internet

Filmarea arată cum doi agenți se străduiesc să extragă vehiculul din nisip, unul fiind desculț, iar celălalt având picioarele acoperite cu saci de plastic, potrivit News.ro.

„Uite-o și pe asta! Mașina Poliției din Constanța s-a blocat pe plajă. Ce caută cu mașina pe plajă și nici măcar nu e un BMW. Unul dintre polițiști e chiar desculț”, a comentat persoana care a postat clipul pe TikTok.

Pe parcursul videoclipului, un copil remarcă: „Nu mai iese de acolo”, în timp ce râsetele altor persoane se aud în fundal.

Mai apoi, apare un polițist cu picioarele înfășurate în saci de gunoi. „Ce avem aici!? Un polițist cu picioarele în saci de gunoi care i se desprind”, spune un bărbat pe fondul imaginilor.

Conform surselor care au distribuit videoclipul, peste 20 de persoane s-au adunat să urmărească evenimentul, iar o mașină Dacia Duster a ajuns la fața locului „după o jumătate de oră de eforturi și încercări”.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!