Sari la conținut

În Italia, o moldoveancă care îngrijea o bătrână a fost ucisă de fiul acesteia

În Italia a avut loc o tragedie în care o moldoveancă a fost omorâtă de fiul bătrânei pe care o îngrijea. Conform presei italiene, acesta ar fi făcut acest gest ca răzbunare, după ce femeia a respins propunerea sa de căsătorie și s-a întâlnit cu alt bărbat. Acum, inculpatul este în închisoare, condamnat la 22 de ani pentru omor, conform sursei.

Pe 5 martie 2020, Gerardo Cappetta a săvârșit crima în locuința sa din provincia Salerno. Victima, Snejana Bunacalea, venise din Republica Moldova în Italia în căutarea unui trai mai bun și lucra ca îngrijitoare pentru mama lui Gerardo, conform informațiilor transmise de gazzettaitalomoldova.

Inițial, polițiștii care au ajuns la fața locului au considerat că decesul femeii a fost provocat de epilepsie, o boală de care aceasta suferea. Cu toate acestea, investigațiile ulterioare au dezvăluit că Snejana Bunacalea a fost ucisă în mod intenționat.

Motivul crimei a fost gelozia. Gerardo Cappetta își dorea să se căsătorească cu Snejana, dar aceasta l-a respins și a început o relație cu un alt bărbat. Într-un acces de furie, Gerardo a intrat peste ea în baie, lovind-o și lăsând-o inconștientă în cadă.

Pentru această faptă, Gerardo Cappetta a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. Tribunalul l-a considerat vinovat de omor calificat, iar acum va petrece următoarele două decenii în spatele gratiilor.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!