Sari la conținut

În regiunea Kherson, ocupanții ruși încearcă să ascundă consecințele atacului terorist asupra centralei hidroelectrice Kakhovska

Se știe că, în prezent, comandamentul ROV a format echipe, din rândul localnicilor simpatizanți ai ocupanților, pentru a colecta și evacua cadavrele celor uciși de apele mari, transmite sursa.

Se știe că aceste echipe au început o deviere spre zonele inundate, de-a lungul malului stâng al Niprului, de la Novaya Kakhovka până la Hola Prystan.

Printre sarcinile echipei se numără localizarea cadavrelor celor decedați și transportarea lor la morga Kalanchak, urmată de arderea cadavrelor.

Aceste echipe sunt controlate și supravegheate de ofițeri FSB. Acest lucru le permite echipelor să se deplaseze liber între punctele de control fără a fi percheziționate.

În medie, aproximativ 70 de cadavre sunt livrate la Kalanchak pe zi și incinerate ulterior.

Potrivit informațiilor preliminare, majoritatea cadavrelor sunt persoane în vârstă care nu au putut părăsi locul faptei la timp. De asemenea, printre cei înecați se află multe cadavre ale ocupanților ruși.

Se știe că aceste grupuri, care îndeplinesc funcții pentru a ascunde crimele de război ale rușilor, au la dispoziție și echipamente speciale pentru crearea de gropi și gropi comune. Ocupanții încearcă pe toate căile să ascundă amploarea crimei lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!