Sari la conținut

În timpul unei ambuscade, interlopul cunoscut sub numele de “Musca” a evadat

Mohamed Amra, cunoscut sub numele de “Musca” în lumea infracțională, a devenit principalul căutat de către autoritățile franceze după ce a reușit să evadeze într-o ambuscadă devastatoare marți. Ambuscada a avut loc în apropierea Parisului și a rezultat în moartea a doi polițiști și rănirea altor trei, scrie sursa.

Transportat într-o dubă a poliției de la penitenciar la un tribunal din Rouen, Amra a fost ținta unei operațiuni violente. Un SUV negru Peugeot a blocat brusc duba albă în care se afla, iar mai mulți indivizi au deschis focul asupra mașinii poliției.

Înregistrările de pe camerele de supraveghere au arătat momentul în care SUV-ul a lovit în plin duba, provocând un impact puternic. Conform procurorilor, incidentul a avut loc puțin înainte de ora 11:00, în regiunea Eure din nordul Franței, în timp ce duba trecea de bariera de taxare din Incarville.

Grupuri de bărbați înarmați au coborât din vehiculele implicate în ambuscadă, inclusiv un Audi care probabil urmărea duba poliției. Aceștia au deschis focul în mod repetat asupra vehiculelor, provocând moartea și rănirea polițiștilor. Ulterior, atacatorii au părăsit locul incidentului, luându-l cu ei pe Amra.

Autoritățile au descoperit ulterior că două dintre vehiculele folosite în atac au fost găsite incendiate în locuri separate, sugerând o tentativă de ștergere a urmelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!