Sari la conținut

Încă un șofer român care conducea un camion de transport internațional a fost victima unui incident tragic în Belgia

Cu doar două zile înainte de tragicul deces al șoferului român de TIR Gheorghe Țibil pe o autostradă din Belgia, presa belgiană raportează că un alt camionagiu român a fost implicat într-un incident similar, când un capac de canal a fost aruncat în camion de pe același pod de la Heron, scrie sursa.

Șoferul de camion Gheorghe Țibil, în vârstă de 50 de ani, a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă pe autostrada E42, între Liege și Namur, de un capac de canal aruncat de pe pod. Potrivit Știrilor ProTV, bărbatul era originar din Maramureș și locuia în Spania de peste 10 ani, unde lucra pentru o firmă de transport.

Un alt incident similar a avut loc cu doar două zile înainte, exact în același loc, relatează Het Laatste Nieuws, conform publicației belgiene L’Avenir. Marian, un alt șofer român de camion în vârstă de 38 de ani, care lucrează pentru compania de transport GLS și locuiește în Grimbergen, Belgia, a fost implicat în acest incident. El se îndrepta spre Liege când a observat mai mulți tineri pe podul de deasupra autostrăzii Heron.

Crezând că o persoană de pe pod intenționează să sară, Marian a frânat brusc. În scurt timp, a auzit un zgomot puternic pe acoperișul cabinei sale. “Am observat imediat că un capac de canal mi-a penetrat practic camionul. Partea stângă-sus a cabinei mele era îndoită. În oglinda retrovizoare, am remarcat bucăți de metal și plastic împrăștiate pe șosea”, a povestit el.

Șocat de întâmplare, Marian a oprit pe banda de urgență și a văzut bărbații care fugeau de la locul incidentului. Ulterior, a alertat poliția, care a demarat o anchetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!