Sari la conținut

Incident armat în Minneapolis: Cel puțin patru persoane, inclusiv un ofițer de poliție și un suspect, au murit

Incident armat în Minneapolis: Cel puțin patru persoane, inclusiv un ofițer de poliție, au fost ucise și mai multe persoane rănite, potrivit presei locale și surselor din cadrul forțelor de ordine, transmite Reuters, conform sursei.

Poliția a cerut populației să evite zona incidentului, unde se află Institutul de Artă din Minneapolis și Colegiul de Artă și Design din Minneapolis.

Minneapolis Star-Tribune a raportat că un ofițer de poliție de 28 de ani a fost ucis și un altul este în stare critică după un schimb de focuri cu suspectul. Alte patru persoane au fost rănite într-o zonă din jurul unei clădiri de apartamente din cartierul Whittier.

Acesta ar fi primul ofițer de poliție din Minneapolis împușcat și ucis în exercițiul funcțiunii în peste 20 de ani.

Televiziunea locală KMSP, afiliată Fox, a raportat că șase persoane au fost împușcate, inclusiv doi ofițeri de poliție și patru civili, și că un ofițer și alte două persoane au murit, citând surse din cadrul forțelor de ordine.

Postul local KSTP, afiliat ABC, a raportat că un ofițer a murit și un altul a fost spitalizat, în timp ce mai mulți civili au fost răniți.

Conform rapoartelor de pe rețelele de socializare, clădirile din zona incidentului sunt evacuate de poliție, iar actele de identitate ale locatarilor sunt verificate. Poliția a realizat o blocadă și traficul în zonă a fost închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!