Sari la conținut

Joe Biden afirmă inocența sa și comentează asupra posibilei condamnări a lui Trump înainte de alegeri

Joe Biden și-a menținut o abordare rezervată în ceea ce privește atacurile directe împotriva lui Donald Trump și detaliile cazului penal al acestuia. Cu toate acestea, verdictul de joi întărește mesajul său pentru apărarea democrației și consolidează imaginea pe care încearcă să o promoveze: aceea a unui lider integru, dedicat promovării decenței în politică, conform experților citați de AFP, relatează sursa.

Reacția echipei sale de campanie la condamnarea lui Donald Trump în dosarul plăților pentru cumpărarea tăcerii lui Stormy Daniels a fost moderată și axată pe alegerile din noiembrie, fără a exagera.

“Am văzut astăzi la New York că nimeni nu este mai presus de lege”, a declarat un purtător de cuvânt al echipei de campanie, fără a intra în detalii despre caz. Aceștia au subliniat că verdictul final va fi dat de alegători.

Chestionarea dacă Trump va ajunge în închisoare a rămas fără răspuns clar. “Există o singură modalitate de a-l ține pe Donald Trump departe de Biroul Oval: buletinul de vot. Delincvent sau nu, Trump va fi candidatul republican”, a adăugat Michael Tyler într-un comunicat.

Casa Albă, sub conducerea lui Joe Biden, a preferat să nu comenteze verdictul, privindu-l ca pe un punct culminant al unui proces politic orchestrat de adversarii lui Trump. “Noi respectăm legea”, a declarat un purtător de cuvânt al administrației Biden.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!