Sari la conținut

Ligia Deca s-a înscris în PNL Sector 6: A fost o opţiune absolut firească

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a înscris, joi, în PNL Sector 6, apreciind că a fost opţiunea firească pentru ea. „Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, este membru cu drepturi depline. Demitarul s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, Filiala Sector 6”, anunţă, joi seară, PNL Sector 6, potrivit sursei.

Deca a precizat că a fost opţiunea firească pentru ea.

„Pe lângă faptul că locuiesc în Sectorul 6, PNL Sector 6 a fost leadership-ul partidului. Se vede buna gospodărire şi prezenţa PNL-ului în sector. A fost o opţiune absolut firească şi mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educaţională. Ştiu că avem şcoli în construcţie cu Banca Mondială, avem unităţi de învăţământ care se reabilitează pe fonduri europene. Este important să ajutăm cât putem comunitatea”, a declarat ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Aceasta a precizat că este un om de echipă şi crede că „cele mai bune rezultate au la bază efort şi obiective comune”.

„Echipa Partidului Naţional Liberal este cea care a avut încrederea că pot aduce schimbările de care sistemul educaţional din România are nevoie de multă vreme. Îi mulţumesc preşedintelui PNL Nicolae Ciucă, pentru sprijinul acordat, dar şi primarului Ciprian Ciucu, care m-a asigurat de sprijinul său în ce priveşte activitatea mea în cadrul PNL Sector 6. Aici, am găsit o echipă profesionistă, deschisă şi motivată să se implice în proiecte concrete pentru comunitate. Sunt sigură că, împreună, vom pune umărul pentru a promova cele mai bune soluţii pentru educaţie în plan local!”, a mai afirmat ministrul Educaţiei.

Înainte de a fi ministru al Educaţiei, Ligia Deca a fost consilier prezindenţial, ocupându-se de coordonarea Departamentului Educaţie şi Cercetare al Administraţiei Prezidenţiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!