Sari la conținut

Marcel Ciolacu a votat la Buzău: Mesajul premierului pentru români

Premierul Marcel Ciolacu a votat într-o secție din orașul Buzău, îndemnând românii să participe în număr cât mai mare la vot pentru a asigura legitimitatea celor aleși. La ieșirea de la urne, Ciolacu a subliniat importanța participării la vot și a detaliat motivele pentru care a votat.

„Am votat pentru performanță în administrație, pentru o echipă valoroasă care a demonstrat capacitatea de a implementa proiecte atât la nivelul municipiului Buzău, cât și la nivelul Consiliului Județean. Este esențial să avem lideri care știu să gestioneze eficient resursele și să promoveze dezvoltarea locală. De asemenea, am votat pentru o voce puternică în Parlamentul European, care să reprezinte cu demnitate și fermitate interesele României. Este crucial să avem o voce unită în Parlamentul European, care să lupte pentru drepturile și interesele românilor în contextul european”, a declarat Ciolacu.

Premierul a subliniat și importanța investițiilor în infrastructură și educație, menționând că acestea sunt priorități esențiale pentru dezvoltarea țării. „Am votat pentru investiții în școli, pentru a asigura o educație de calitate pentru tinerii noștri, pentru autostrăzi, care sunt vitale pentru dezvoltarea economică și pentru spitale, pentru a oferi servicii medicale de top cetățenilor. De asemenea, am votat pentru reindustrializarea României, pentru a crea locuri de muncă și pentru a stimula economia națională”, a adăugat el.

Ciolacu a făcut un apel puternic către toți cetățenii să iasă la vot, subliniind că participarea masivă este esențială pentru a conferi legitimitate celor aleși. „Aș dori să fac un apel către toată lumea, indiferent de opțiunea de vot, să vină cât mai mulți români la vot. Este important ca toți cetățenii să își exprime dreptul democratic, astfel încât cei aleși să fie legitimi și să reprezinte cu adevărat voința poporului”, a spus premierul la ieșirea de la urne.

În încheiere, Ciolacu a reiterat importanța unității și a colaborării pentru binele comun, subliniind că doar prin eforturi comune se poate asigura un viitor prosper pentru România. „Împreună putem construi o țară mai bună, unde fiecare român să aibă șanse egale și să beneficieze de o viață mai bună. Este momentul să fim uniți și să lucrăm împreună pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, a concluzionat el.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!