Sari la conținut

Marcel Ciolacu: Geoană nu vrea susținerea PSD / Exclusă lipsa unui candidat PSD

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, în cadrul unei întâlniri la Alba Iulia, că Mircea Geoană, potențial candidat la alegerile prezidențiale, a afirmat că nu își dorește susținerea din partea Partidului Social Democrat.

Ciolacu a subliniat că Geoană și-a exprimat dorința de a nu fi sprijinit de PSD. În ceea ce privește sprijinul personal al lui Ciolacu pentru Geoană, acesta a precizat că deciziile sunt luate în colaborare cu colegii săi.

Referitor la propria sa candidatură la alegerile prezidențiale, Ciolacu a reiterat că o decizie va fi luată după rezultatele alegerilor din 9 iunie. El a subliniat că, fiind lider de partid, abordarea corectă este de a evalua rezultatele electorale înainte de a lua o decizie privind candidatura.

În același timp, Ciolacu a exclus posibilitatea ca PSD să nu prezinte un candidat propriu la prezidențiale, subliniind că partidul va avea un candidat.

În ceea ce privește posibilitatea unei candidaturi comune între PNL și PSD, Ciolacu a subliniat că în politică este important să fii deschis la discuții pentru a obține performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!