Sari la conținut

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, va fi prezentat oficial astăzi

​Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, îl vor prezenta miercuri, pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, într-o conferinţă de presă care va avea loc la Parlament și la care vor participa şi liderii PSD și PNL Bucureşti, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Bucureşti, conform sursei.

Coaliția de guvernare a decis ca managerul Spitalului Universitar București, medicul Cătălin Cîrstoiu, să fie candidatul PSD la Primăria Capitalei, deși Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), care conduc filialele din București, și-au declarat constant intenția de a candida.

Miercuri, de la ora 12.00, liderul PSD, Marcel Ciolacu și liderul PNL, Nicolae Ciucă, vor susține o conferință de presă alături de Cătălin Cîrstoiu și de președinții PSD și PNL Bucureşti, Gabriela Firea, şi Sebastian Burduja.

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu se va înscrie în niciunul din cele două partide, urmând a fi susţinut ca independent în cursa electorală.

Liderii Coaliției le-au propus Gabrielei Firea și lui Sebastian Burduja să fie coordonatori de campanie pe București.

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunţat că Gabriela Firea se va afla pe lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare şi va coordona alături de Sebastian Burduja campania pe Bucureşti. „Doamna Firea va fi pe lista la europarlamentare”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!