Sari la conținut

Membru al partidului dianei șoșoacă prins ncercând să oferă mită electorală

Un bărbat, membru al partidului SOS condus de Diana Șoșoacă, a fost prins de polițiști în timp ce încerca să ofere mită electorală în localitatea Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov. Potrivit IPJ Ilfov, Dumitru Claudiu Vicențiu, membrul partidului, se deplasa într-un autoturism și împărțea bani.

Detalii Incidentului

Conform Digi24, bărbatul a fost descoperit duminică, în jurul orei 12:20, după ce polițiștii din orașul Voluntari au fost sesizați prin apel la 112. Sesizarea indica faptul că în localitatea Ștefăneștii de Jos, un bărbat distribuia bani în context electoral.

„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12:20, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Ștefăneștii de Jos, un bărbat care se deplasa cu un autoturism împarte sume de bani mai multor persoane, în context electoral,” a anunțat IPJ Ilfov într-un comunicat de presă citat de News.ro.

Intervenția Poliției

Polițiștii din Voluntari au acționat rapid, identificând autoturismul suspect și legitimat conducătorul, un bărbat în vârstă de 33 de ani. În timpul verificărilor, polițiștii au descoperit în mașina bărbatului sume mari de bani și liste cu numele și prenumele unor persoane.

Potrivit Digi24, forțele speciale au intervenit, oprind și percheziționând vehiculul. În mașină au fost găsite mai multe plicuri cu bani și liste de nume.

Acțiuni Legale

Autoritățile au deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz pentru a stabili toate detaliile și a lua măsurile legale necesare. Acest incident subliniază importanța supravegherii stricte a procesului electoral pentru a preveni și sancționa tentativele de fraudă electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!