Sari la conținut

Membru al partidului lui Șoșoacă, prins cu mită electorală

Un membru al partidului Dianei Șoșoacă a fost prins în flagrant în timp ce încerca să ofere mită electorală. Forțele speciale au intervenit și l-au scos cu forța din mașină, unde au descoperit 21.000 de lei.

Într-un incident petrecut duminică în localitatea Ștefăneștii de Jos din Ilfov, un bărbat a fost surprins de polițiști în timp ce distribuia mită electorală dintr-un autoturism, potrivit IPJ Ilfov. Individul, identificat ca Dumitru Claudiu Vicențiu, membru al partidului SOS, a fost oprit și percheziționat de forțele speciale.

“Polițiștii orașului Voluntari au fost alertați prin apel la 112 despre un bărbat care distribuia sume de bani mai multor persoane în context electoral”, a declarat IPJ Ilfov într-un comunicat de presă citat de News.ro.

După identificarea rapidă a autoturismului și a conducătorului acestuia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, polițiștii au găsit în mașină mai multe sume de bani și liste cu nume. Individul a fost oprit și percheziționat de forțele speciale, iar în urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe plicuri cu bani și liste cu nume.

Autoritățile au inițiat un dosar penal și continuă investigațiile în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!