Sari la conținut

Michael Mosley, căutat cu ajutorul drone-urilor și a unui elicopter, este de negăsit

Echipele de salvare au reluat căutările vineri dimineața pentru a găsi pe Michael Mosley, un cunoscut jurnalist și prezentator TV britanic, care a dispărut în timpul unei vacanțe pe insula Symi din Grecia, conform informațiilor oferite de Kathimerini, conform sursei.

Polițiștii, pompierii și voluntarii au participat joi la căutări, folosind câini de urmărire, drone și un elicopter, dar nu au reușit să găsească nicio urmă a bărbatului în vârstă de 67 de ani.

Căutările au fost extinse vineri, cu mai mulți oameni alăturându-se echipelor de salvare, conform presei elene.

Mosley nu a mai fost văzut de miercuri dimineață de către soția sa, Clare Bailey, după ce nu s-a întors de la o plimbare pe insula Symi, aproape de coasta turcească.

Ultima dată când a fost văzut a fost miercuri la ora 13:30, când a spus că va face o scurtă plimbare pe o potecă de-a lungul plajei Agios Nikolaos până la satul Pedi.

El a lăsat telefonul la locul de cazare. Un mesaj privind dispariția lui Mosley a fost postat pe un grup local de Facebook – Friends of Symi – solicitându-se ajutorul comunității în căutarea lui, conform The Independent.

O sursă locală a descris zona unde a dispărut Mosley ca fiind o potecă care urcă pe munte, recent lărgită, și relativ ușnotează că această potecă are o lungime de aproximativ 3,5 kilometri și, deși nu este foarte lungă, anumite porțiuni sunt accidentate.

Insula Symi este o destinație stâncoasă, slab populată, cu o lungime de aproximativ 16 kilometri și aproximativ 2.500 de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!