Sari la conținut

Mircea Geoană urmează să întreprindă o vizită în R. Moldova: „Sunt deschis să discutăm orice subiect”

Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, va întreprinde o vizită în Republica Moldova în următoarele luni. Informația a fost confirmată într-un interviu pentru Radio Moldova în marja reuniunii miniștrilor Apărării ai statelor membre NATO de la Bruxelles.

Oficialul NATO a menționat că este deschis să discute orice subiect cu autoritățile de la Chișinău. 

„Plănuiesc să vizitez Republica Moldova. Am avut una sau două propuneri de calendar, dar au fost și schimbări la nivel guvernamental în Republica Moldova. 

Voi veni cu mare plăcere în următoarele câteva luni de zile și după cum acest interviu denotă, sunt absolut deschis să discutăm orice subiect de interes pentru partenerii noștri din Republica Moldova și sunt hotărât să continui să fiu și eu ca lider al NATO și noi ca prieteni ai Republicii Moldova de partea destinului european al Republicii Moldova”, a declarat Mircea Geoană.

Bruxelles se desfășurat timp de două zile reuniunea miniștrilor apărării din statele membre NATO. Pe lângă pregătirea summitului de la Vilnius și situația din Ucraina, pe agenda întâlnirii s-a aflat și amenințarea nucleară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!