Sari la conținut

Nicolae Ciucă îi pasează ,,responsabilitatea UDMR” lui Marcel Ciolacu

​​Cu liberalii care țin morțiș să ia Dezvoltarea de la UDMR cu riscul ieșirii de la guvernare a Uniunii, Nicolae Ciucă pasează responsabilitatea pe Marcel Ciolacu.

„PNL a avut două ipoteze de lucru: prima în care am dorit să respectăm protocolul a doua în care nu a putut fi respectat. Din discuțiile cu dl Ciolacu a reieșit că vom mai avea discuții cu UDMR”, a declarat marți șeful PNL, transmite sursa.

Liderii PNL și PSD s-au întâlnit luni seară pentru a discuta despre noul guvern care va fi condus de Marcel Ciolacu.

În timpul discuțiilor liberalii și social-democrații au rămas pe poziții. Liderii PNL nu au părut dispuși să renunțe la ministerul Dezvoltării în ciuda ultimatului dat de Kelemen Hunor. Social-democrații au pasat responsabilitatea liberalilor, chiar dacă la nivel declarativ Marcel Ciolacu susținea că PSD dorește ca UDMR să rămână la guvernare.

După două ore discuții în care s-a pus pe masă și programul de guvernare, liderii PSD și PNL au convenit să continue discuțiile aplicat după consultările de marți de la Cotroceni unde UDMR va discuta cu Klaus Iohannis separat de social-democrați și liberali.

Conform datelor Hotnews.ro, PSD și PNL și-au făcut calculele și și-au împărțit portofoliile fără a lua în calcul UDMR.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!