Sari la conținut

O femeie în vârstă de 101 ani se confruntă constant cu confuzia din partea sistemului de rezervare al unei companii aeriene, care o consideră mereu un bebeluș din cauza unei erori înregistrate în sistemul informatic, relatează BBC.

Problema apare din cauza faptului că sistemele American Airlines nu reușesc să proceseze corect data de naștere a femeii, Patricia, care a ales să nu-și divulge numele de familie, fiind născută în 1922, și nu în 2022, așa cum pare să indice sistemul.

Această eroare a cauzat unele neplăceri pentru centenară, deoarece nu i s-a pregătit în mod corespunzător asistența necesară, cum ar fi un scaun cu rotile, deoarece personalul aeroportului s-a așteptat să întâmpine un bebeluș.

“Fata mea a făcut rezervarea online pentru bilet, iar sistemul informatic de la aeroport a interpretat greșit data mea de naștere, considerând că sunt născută în 2022 și nu în 1922”, a explicat ea pentru o jurnalistă BBC care se afla întâmplător în același avion.

Această situație neplăcută s-a repetat și anul trecut, când personalul aeroportului aștepta un copil și nu pe Patricia.

Se pare că sistemul informatic al aeroportului nu este capabil să gestioneze date de naștere atât de îndepărtate.

Deși Patricia a călătorit singură până la vârsta de 97 de ani, depinzând apoi de ajutorul familiei sale din cauza problemelor de vedere, speră ca această eroare să fie remediată pentru a evita confuziile și neplăcerile în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!