Sari la conținut

O lovitură asupra Zaporizhzhiei: CHE Dniprovska a supraviețuit

Ca urmare a atacului rusesc asupra barajului hidroelectric Dniprovskaya, racheta a lovit un troleibuz care se deplasa peste baraj. În troleibuz erau oameni, relatează consilierul primarului din Mariupol, Petro Andryushchenko.

„Când o rusoaică este mândră de ea însăși și încearcă să-și opune terorismul atacurilor de la Belgorod – acesta este un adevărat terorism”, scrie Andryushchenko.

O rachetă rusă a lovit un troleibuz care trecea peste barajul de la CHE Dniprovskafotografie din surse deschise

Centrul pentru Combaterea Dezinformarii a remarcat că Rusia pregătește acum o serie de ISP-uri după atacuri în masă asupra infrastructurii energetice pentru a semăna panica în rândul populației. Falsurile se răspândesc deja despre atacul asupra HPP.

„Centrul înregistrează deja diverse falsuri despre „distrugerea barajului” lansate de inamic, precum și declarația că „Ucraina va fi complet fără electricitate”. Toate aceste informații sunt neadevărate”, a spus Centrul pentru Combaterea Dezinformarii.

CNE Zaporizhzhia este în prezent pe punctul de a pierde curent. Potrivit datelor preliminare, două case din sectorul privat au fost distruse în Zaporizhzhia. Alte 7 case au fost avariate. Din păcate, există victime. Informațiile despre gravitatea persoanelor sunt clarificate.

După cum s-a raportat anterior, pe 22 martie, ca urmare a bombardamentelor inamice cu numeroase tipuri de arme, exploziile au izbucnit într-un număr de orașe ucrainene , în special în Dnipro, Zaporizhzhia, Harkov și Hmelnytskyi. De asemenea, la Harkov se observă deja probleme cu alimentarea cu apă din cauza scoaterii sub tensiune a stațiilor de pompare. De asemenea, dimineața, transportul electric nu va fi disponibil pe trasee – autobuzele vor funcționa conform schemei de întrerupere.

Vă rugăm să rețineți că în aceeași noapte a avut loc un atac pe scară largă asupra Ucrainei folosind drone inamice. Un pericol deosebit a fost semnalat în Odesa și regiune, precum și în regiunea Lviv și alte regiuni vestice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!