Sari la conținut

O sumă de un milion de euro convertibilă în ruble și alte valute, monede de aur și ceasuri de lux au fost descoperite în reședința generalului rus Kuznețov

Autoritățile ruse au dezvăluit marți că generalul Iuri Kuznețov, care ocupă poziția de șef al departamentului de personal din cadrul Ministerului Apărării, a fost reținut sub acuzații de luare de mită. AFP și Reuters au raportat amănunțit despre bunurile confiscate de la vila oficialului, conform informațiilor furnizate de oficialii ruși, scrie sursa.

Generalul Iuri Kuznețov, un înalt funcționar militar responsabil cu gestionarea resurselor umane în cadrul Ministerului rus al Apărării, a fost arestat sub acuzații de corupție, a anunțat Comitetul rus de anchetă, la scurt timp după ce această știre a fost raportată de media rusă.

Aceasta este a doua arestare de acest gen în mai puțin de o lună la Ministerul Apărării. Mai mult, acțiunea a survenit la doar două zile după demiterea neașteptată a ministrului apărării, Serghei Șoigu, care deținuse această funcție din 2012.

Generalul Iuri Kuznețov, în vârstă de 55 de ani, care ocupă poziția de șef al departamentului de resurse umane al Ministerului Apărării, este suspectat de luare de mită la scară largă, conform comunicatului emis de Comitetul de anchetă, entitate responsabilă cu investigațiile principale în Rusia. A fost arestat și plasat în detenție preventivă, conform aceleiași surse.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!