Sari la conținut

„Poligon militar, loc de gunoaie și casă a migranților” – mesajul lui Șor, de la Moscova

Ilan Șor președintele blocului politic „Pobeda”, înființat duminică la Moscova, a declarat că UE vrea să transforme Moldova în „poligon militar”, „loc de conlucrare a deșeurilor” și să aducă aici toți migranții din Europa, scrie sursa.

Mai multe declarații legate de aderarea Moldovei la UE au fost făcute la Moscova de Ilan Șor, cu ocazia înființării blocului politic „Victorie” („Pobeda”) care reunește mai multe partide proruse de la Chișinău.

Acțiunea oligarhului fugar vine în contextul în care pe 20 octombrie, odată cu alegerile prezidențiale, în Moldova va avea loc un referendum pentru aderarea la UE.

Moldova va deveni un „poligon pentru acțiuni militare”, „un loc pentru conlucrarea deșeurilor” sau „unde vor fi trimiși toți migranții din Europa” a declarat Șor în cadrul evenimentului care a avut loc într-un hotel de lux din Moscova.

Analistul politic de la Chișinău, Ion Tăbârță susține că acțiunea de duminică arată că regimul lui Putin investește foarte mult în propaganda din Moldova, iar una din mizele acestui bloc politic este compromiterea referendumului pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!