Sari la conținut

„Președintele Rusiei va face acest lucru pentru mine”. Trump afirmă că Putin îl va elibera pe reporterul american Evan Gershkovici după alegeri

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a declarat joi că va folosi relația sa cu liderul rus Vladimir Putin pentru a obține eliberarea jurnalistului Evan Gershkovici de la Wall Street Journal, aflat într-o închisoare din Rusia, relatează Reuters, conform sursei.

Afirmația a fost ridiculizată de campania președintelui democrat Joe Biden, care a menționat criticile frecvente ale lui Trump la adresa presei, pe care o consideră un „dușman al poporului”, notează News.ro.

Trump a scris pe platforma sa Truth Social că jurnalistul va fi eliberat imediat după alegerile prezidențiale americane din 5 noiembrie, când el speră să-l învingă pe Biden.

„Evan Gershkovici, reporterul de la The Wall Street Journal, care este deținut de Rusia, va fi eliberat aproape imediat după alegeri, dar cu siguranță înainte de a prelua funcția. El va fi ACASĂ, ÎN SIGURANȚĂ ȘI CU FAMILIA SA”, a declarat Trump. „Vladimir Putin, președintele Rusiei, va face acest lucru pentru mine, dar nu și pentru altcineva, iar NOI NU VOM PLĂTI NIMIC!”, a adăugat candidatul republican la președinția SUA.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!