Sari la conținut

Prima declarație publică al lui Vladimir Putin după revolta din weekend

Vladimir Putin a dat luni prima declarație publică după revolta eșuată din weekend, însă liderul de la Kremlin nu a spus nimic despre trupele Wagner, despre situația din Rusia sau despre Evgheni Prigojin, transmite sursa.

Presa de stat rusă a prezentat declarații pe care Putin le-ar fi făcut către un eveniment tehnologic pentru tineret, fără precizări unde se află acum președintele rus.

„Dezvoltarea și modernizarea industriei din Rusia rămâne o prioritate, autoritățile vor continua să stimuleze introducerea celor mai noi tehnologii în diverse sectoare, inclusiv în producția de echipamente industriale și energetice, a afirmat Vladimir Putin, potrivit RIA Novosti.

„Subliniez: dezvoltarea și modernizarea industriei este prioritatea noastră necondiționată”, a spus el în discursul său adresat participanților și invitaților la cel de-al XI-lea Forum industrial internațional al tinerilor „Inginerii Viitorului 2023”.

„Prin urmare, vom continua să stimulăm introducerea celor mai noi tehnologii, a soluțiilor digitale, a standardelor de mediu avansate, împreună cu mediul de afaceri, regiunile și știința, pentru a actualiza programele de educație profesională, formare și reconversie profesională, inclusiv pentru industrii de bază, de bază, cum ar fi ingineria mecanică, construcția de nave și aeronave, construcția de mașini și instrumente, robotică și electronică, producția de echipamente industriale și energetice”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!