Sari la conținut

Propaganda rusească îl îndeamnă pe Putin să distruga Ucraina

Propaganda de teroare și de ucidere în masă a ucrainenilor continuă în Federația Rusă. După ce rușii au comis un ecocid, și anume unul dintre cele mai mari dezastre ecologice din istoria Europei, aruncând în aer centrala hidroelectrică de la Kakhovka, au spus că ar trebui să arunce în aer și centrala hidroelectrică de la Kiev. Sursa.

Din cauza distrugerii barajului centralei hidroelectrice de la Kakhovskaia s-au inundat depozite de combustibil, depozite cu produse chimice, îngrășăminte, cimitire de animale, inclusiv două „cimitire siberiene”, situate pe teritoriul ocupat temporar, de asemenea, în apă au ajuns și nămoluri de canalizare. Aparate electrocasnice, canapele, butelii de gaz și restul bunurilor care au eșuat în urma dezastrului continuă să fie aduse de ape pe plajele orașului Odessa. Regimul lui Vladimir Putin nu se va opri după tragedia de lângă Novaya Kakhovka din regiunea Kherson, iar propagandiștii de la televiziunea centrală nu ascund faptul că următoarea țintă a armatei ruse va fi hidrocentrala de la Kiev.

Întreaga comunitate mondială trebuie să ajute Ucraina să elimine consecințele dezastrului de la centrala hidroelectrică Kakhovskaya. Este necesar să răspândim adevărul despre ecocidul rusesc și să încurajăm liderii, statele și organizațiile internaționale să ia măsuri. Răspunsul la amenințările la adresa ecologiei globale trebuie să fie comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!