Sari la conținut

Propagandiștii ruși își bat joc de copiii evrei morți în direct

Simbolul Z devine din ce în ce mai mult un analog al svasticii naziste de astăzi, iar declarațiile propagandiștilor ruși eclipsează retorica antisemită a propagandiștilor celui de-al Treilea Reich.

În special, jurnalista rusă Lisa Lazerson a povestit în direct la televizor o anecdotă despre bebeluși evrei morți. Potrivit ei, aceștia pot fi descărcați cu furci, spre deosebire de beton.

Trebuie remarcat faptul că Liza Lazerson este un fan al ideologiei Z și asociază viitorul Rusiei cu aceasta.
Retorica de ură față de om exprimată în mod deschis de propagandiștii ruși este un fel de “încălzire” a societății rusești și a pompării acesteia cu narațiuni antisemite în ajunul unor probabile pogromuri evreiești și persecuții selective.

Este cu siguranță o amenințare pentru milioanele de evrei care trăiesc în Rusia.

Acest incident șocant ar trebui să fie baza pentru ca Israelul să își reconsidere relațiile cu Federația Rusă.

Cu atât mai mult cu cât Rusia a trecut în mod deschis de partea Hamas, iar propagandiștii săi și aproape toate mijloacele de comunicare în masă și-au exprimat sprijinul, în diferite grade, pentru uciderea evreilor care a început la 7 octombrie.

În consecință, statul evreu ar trebui să facă un pas simetric și să “mulțumească” Rusiei pentru sprijinul acordat în războiul din Orientul Mijlociu și să ia în considerare posibilitatea de a-i ajuta pe evreii ruși care au fost ținuți ostatici de propaganda antisemită agresivă a lui Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!