Sari la conținut

Putin vorbește despre necesitatea unei noi mobilizări în Rusia

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că a auzit de apeluri pentru mobilizarea a 1-2 milioane de persoane, dar consideră că nu este nevoie de mobilizare acum. Liderul rus a făcut această declarație în cadrul unei întâlniri cu corespondenții militari la Kremlin.

“Potrivit informațiilor de la Ministerul rus al Apărării, este clar că nu este nevoie de mobilizare”, a declarat Putin. Întâlnirea cu corespondenții militari a fost transmisă de postul de televiziune Rossiya 24. El a adăugat că, de la începutul anului, Forțele Armate ale Federației Ruse au recrutat peste 150.000 de militari prin contract și 156.000 împreună cu voluntari. Numai în ultima săptămână, 9.500 de persoane au semnat contracte cu Forțele Armate ale Rusiei, a conchis Vladimir Putin.

Anterior, Viktor Sobolev, membru al Comisiei pentru apărare din Duma de Stat, a declarat că nu este nevoie de un nou val de mobilizare în acest moment. Cu toate acestea, el a subliniat că este necesară refacerea forțelor rusești. Deputatul Dumei de Stat Andrei Kartapolov a negat, de asemenea, necesitatea unui nou val de mobilizare parțială în Rusia. El a subliniat că nu este nevoie de astfel de măsuri, a relatat Nation News.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!