Sari la conținut

Rusia atacă din nou Kievul: cel puţin un mort şi patru răniţi

Atacuri nocturne asupra Kievului au provocat cel puţin un mort şi patru răniţi, au informat joi autorităţile locale, în cursul celei de-a treia nopţi de lovituri aeriene cu drone kamikaze asupra capitalei ucrainene unde s-au auzit explozii în mai multe cartiere, relatează sursa.

Serviciile de urgenţă au răspuns la apeluri în cartierele Solomyansky, Shevchenkivsky, Podilsky şi Darnytsky în urma „exploziilor din capitală” a declarat primarul oraşului Vitali Klitschko.

„În cartierul Podilsky, unde s-a declanşat un incendiu într-un bloc de apartamente, a fost descoperită o persoană decedată”, a spus Kitschko pe Telegram.

Două persoane au fost rănite în cartierul Darnytsky, a declarat Sergiy Popko, şeful administraţiei militare din Kiev, pe Telegram.

Primarul a adăugat că două persoane au fost „spitalizate” în circumstanţe similare în acelaşi cartier. Încă nu se ştie dacă sunt aceleaşi victime.

Alte două persoane din districtul Shevchenkivsky au fost îngrijite la faţa locului, a indicat Klitschko.

Un incendiu a izbucnit într-un bloc de apartamente din districtul Shevchenkivsky şi într-o clădire nerezidenţială din Podilsky, a adăugat el, adăugând ca serviciile de urgenţă sunt la faţa locului.

Ameninţarea unui atac cu drone ruse asupra Kievului rămâne reală, a indicat armata aerului ucraineană într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!