Sari la conținut

Șase copii au fost răniți când un tobogan gonflabil a fost răsturnat de vânt la un eveniment pentru Ziua Copilului în Oradea

Şase copii au fost ușor răniți sâmbătă în Oradea în timpul unui eveniment dedicat Zilei Copilului, când un tobogan gonflabil pe care aceștia se aflau a fost răsturnat de o rafală de vânt. Trei dintre copii au fost transportați la spital, în timp ce părinții celorlalți trei au refuzat transportul.

Incidentul s-a petrecut în Cetatea Oradea, unde aveau loc activități dedicate copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. Potrivit News.ro, un echipaj de pompieri se afla deja în zonă în mod preventiv și a fost primul care a intervenit. Ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă și un alt echipaj de prim ajutor au fost trimise în zona Cetății, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor.

Copiii, cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, care se aflau pe tobogan, nu au suferit răni grave și au fost evaluați la fața locului de echipajul medical. Părinții a trei dintre aceștia au refuzat transportul la spital, în timp ce ceilalți trei au fost duși la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!