Sari la conținut

“Sau ne epuizăm sau cedăm”: deputatul Kuznetsov despre perspectivele de mobilizare în Rusia


Dmitri Kuznetsov, membru al Comisiei de Apărare din Duma de Stat, a declarat în cadrul emisiunii NSN că Ministerul Apărării ar trebui să decidă până la toamnă ce să facă în legătură cu oboseala “critică” a luptătorilor de pe front.

Luptătorii ruși de pe front acumulează o oboseală critică pe fondul contraatacului ucrainean, a declarat pentru NNS Dmitri Kuznetsov, membru al Comitetului de Stat al Dumei de Stat pentru Apărare și șef al sediului de coordonare a asistenței pentru mobilizați și familiile acestora. El a precizat că perspectivele viitoare ale mobilizării vor depinde de rezultatele acestui contraatac.

Deputatul Zatulin a pus sub semnul întrebării victoria Rusiei în cadrul OSU fără mobilizare
“Pe front, luptătorii acumulează oboseala este critică, se simte. Ne ocupăm de mii de apeluri, problema plăților este rezolvată rapid, de exemplu, dar apar noi probleme. În ultima vreme, am primit tot mai multe rapoarte de la rude despre oboseală, care se manifestă sub diverse forme. Deși există o contraofensivă, problema concediului este dificil de rezolvat. Sper ca până în toamnă Ministerul Apărării să aibă un plan privind modul de rezolvare a acestei probleme. Sper că oamenii se vor putea odihni. Mulți oameni mobilizați își numără zilele de mobilizare”, a spus el.

Deputatul a mai precizat că partea rusă așteaptă o decizie din partea Occidentului, care poate “forța Ucraina să negocieze”.

“Totul va depinde de mulți factori – dacă contraofensiva se va epuiza sau nu, cât va dura, ce se va întâmpla la summitul de la Vilnius. Interesat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!