Sari la conținut

“Scandal la Ploiești: PSD prezintă fotografii cu mașina de 400.000 de euro cu care Iulian Dumitrescu ar fi venit pentru a-și lansa candidatura”

Acuzații de comportament abuziv și sechestrare a jurnaliștilor în timpul evenimentului

Partidul Social Democrat – Organizația Prahova l-a acuzat vineri seara pe liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, pus sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este inculpat pentru luare de mită și fals în declarații, că a sechestrat jurnaliști și a postat pe Facebook o poză cu automobilul Lamborghini al acestuia.

Potrivit publicației locale Ziarul Incomod, unul dintre reporterii săi și un operator al postului de știri România TV au fost sechestrați pe un hol din Palatul Administrativ din Ploiești în timpul lansării candidaturii lui Iulian Dumitrescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Cei doi ar fi fost ținuți închiși abuziv aproximativ zece minute, în timp ce un echipaj de poliție a fost solicitat să intervină la solicitarea unei persoane care semnala că Dumitrescu încalcă măsura controlului judiciar și a pătruns fără drept în spațiul unde funcționează CJ Prahova.

Potrivit relatării, jurnaliștii neagreați au fost ținuți cu forța afară din sala Europa a Palatului Administrativ, iar unii dintre aceștia au avut parte de un comportament abuziv din partea paznicilor care i-au închis pur și simplu pe un hol de la intrarea B a clădirii.

Abia când jurnaliștii au anunțat că sună la poliție, li s-a dat drumul să iasă.

Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a vorbit pentru prima oară public despre punerea sa sub acuzare, referindu-se la dosarul instrumentat de procurorii anticorupție, afirmând că este un moment greu pentru el și că a avut parte de o experiență dură. Acesta nu a făcut vreo referire la acuzațiile concrete care i se aduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!