Sari la conținut

Schimbare istorică a meniului: McDonald’s a lansat un pachet pentru nuntă

McDonald’s face o schimbare istorică a meniului, lansând un pachet pentru nuntă, cu burgeri și nuggets, scrie The Sun. Comanda minimă, de 200 de pachete, este însoțită de sloganul: „Fă de neuitat momentul nunții”. Noul meniu de nuntă a fost lansat deocamdată în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes, transmite sursa.

La un preț pornind de la 185 de lire sterline (205 euro), McDonald’s a lansat un serviciu de catering pentru tinerii care se căsătoresc și își fac nunta. Astfel, mirii și invitații lor au diferite opțiuni pentru meniul de nuntă. Acesta poate include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.

Comanda minimă este 200 de pachete, iar sloganul este: „Fă de neuitat momentul nunții”.

Meniul pentru nunți a fost lansat de McDonald’s în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.

„Există și alte opțiuni de servicii, unde putem oferi și standuri de mâncare, la un cost suplimentar. Pachetul de nuntă nu este pentru organizarea unei nunți la un restaurant McDonald’s, ci doar pentru catering, cu prețuri care pornesc de la 185 de lire sterline, pentru minimum 200 de produse”, a explicat Rizki Haryadi, reprezentant McDonald’s Indonezia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!